gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Ismerd meg a gyümölcscentrifugát!

2024. 03. 22.

Ismerd meg a gyümölcscentrifugát!

A gyümölcscentrifuga előnyei

A gyümölcscentrifuga egy olyan eszköz, ami nem hiányozhat a konyhádból akkor, ha szeretnél gyorsan és egyszerűen egészséges ételeket készíteni, időt spórolni és változatosan étkezni.

Ez a konyhai eszköz ugyanis lehetőséget teremt arra, hogy a friss, tápanyagokban gazdag gyümölcsökből és zöldségekből pillanatok alatt ízletes, rostokban bővelkedő italokat és ételeket készíts. Jól hallottad, nem csak turmixokhoz tudod hasznosítani!

 

A gyümölcscentrifuga sokszínű felhasználása

Előfordulhat, hogy a gyümölcscentrifuga használatáról neked is az ízletes, mindenféle színben pompázó turmixok készítése jutott először az eszedbe. Azonban ennél sokkal több mindenre lehet alkalmazni, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Igyekeztünk számodra azokat az ötleteket összegyűjteni, amik különlegesek lehetnek!

 

A reggeli: Smoothie bowl

Ha egy igazán laktató, energiadús és egészséges reggelit szeretnél fogyasztani akkor a smoothie bowl remek választás lehet! Ez lényegében egy olyan extra sűrű smoothie, amelyet kanállal tudsz fogyasztani. A titok abban rejlik, hogy több gyümölcsöt kell felhasználnod (lehetőleg ez legyen fagyasztott gyümölcs) és kevesebb folyadékot.

Tipp: A megfelelő sűrűség elérése érdekében tegyél hozzá chia magot, görög joghurtot és jeget. (Az oldalunkon olyan multifunkcionális gépeket is találhatsz, amelyeknél külön program van a jeges koktél/smoothie elkészítésére.) Az elkészült reggelit tálald magvakkal, friss gyümölcsökkel.

 

Az ebéd: Levesek

A gyümölcs- és zöldségcentrifuga segítségével hihetetlenül lágy és krémes leveseket fogsz tudni az asztalra varázsolni. Legyen szó egy hideg málnakrémlevesről vagy egy isteni, meleg zöldségkrémlevesről, ezzel az eszközzel az eredmény garantáltan sikert fog aratni!

Tipp: Az általad kiválasztott leves alapanyagát főzd puhára (ez lehet például répa), majd ezt követően turmixold össze egy kevés alaplével. Ennek köszönhetően az “alapanyag” állaga sokkal krémesebb lesz. Miután leturmixoltad, rakd vissza a tűzhelyre, és adj hozzá főzőtejszínt. Ha kész, add hozzá az ízlésednek megfelelő fűszereket is!

 

Vacsora: Mártások és szószok

A gyümölcscentrifuga mixer funkciójának köszönhetően még ízletes, saját készítésű önteteket és mártásokat is tudsz készíteni a vacsorához.

Tipp: Helyezz paradicsomot és bazsalikomlevelet a gépbe, majd a turmixolás után ízesítsd még sóval, borssal, oregánóval és kakukkfűvel. Ezt követően az elkészült szószt már kenheted is a pizzára alapnak, de a spagettit is képes megbolondítani.

 

Melyik típust válaszd?

Oldalunkon többféle gyümölcscentrifugát is találhatsz, így lehetőséged van kiválasztani azt a gépet, ami a leginkább megfelel az igényeidnek és az elvárásaidnak. Az eszközök mindegyike nagyon egyszerűen kezelhető, használat után könnyen szétszedhető és tisztítható.

  • Ha egyszerűbb felhasználásra szeretnéd alkalmazni, akkor kiváló választás lehet számodra a SAGE Juicer Cold PLUS gyümölcscentrifuga, de ha valami igazán extrára vágysz, akkor az egyik multifunkcionális terméket érdemes beszerezned.
  • A sage 3x bluicer és a sage 3x bluicer pro mixerként, smoothie készítőként és gyümölcscentrifugaként is használható.
  • A sage juicer cold xl gyümölcscentrifuga 2 literes tartállyal és extra nagy betöltő nyílással rendelkezik. Ennek köszönhetően akár egészbe is belerakhatod a felhasználni kívánt zöldségeket és gyümölcsöket.

 

Útravaló

Összefoglalva elmondható, hogy a gyümölcscentrifuga segítségével nemcsak egy igazi szuperhős lehetsz, aki képes ezer dolgot csinálni egyszerre, hanem isteni ételeket is készíthetsz. A széles választéknak köszönhetően pedig könnyen és egyszerűen kiválaszthatod azt a gépet, ami a leginkább megfelel a számodra.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek még az egyes gyümölcscentrifuga gépek, akkor kattints ide!

 

Ha szeretnél még hasonló érdekes tartalmakat olvasni és új recepteket megismerni, akkor folyamatosan figyeld oldalunkat, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Hasonló cikkeink a témában:

Nőnapi menü

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Gasztro Valentin-nap

2024. 02. 05.

Tovább olvasom


Formabontó karácsonyi ételek

2023. 12. 05.

Tovább olvasom


Szaloncukor házilag

2023. 12. 05.

Tovább olvasom


Így használd fel a csokimikulást!

2023. 12. 05.

Tovább olvasom