gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Legfrissebb bejegyzések

Mit fognak enni 100 év múlva az emberek?

2024. 04. 19.

Az emberek száma a bolygón folyamatosan növekszik. Mivel etetjük majd az újonnan érkezőket? Milyen alternatív élelmiszerek jöhetnek szóba? Mit fognak enni 100 év múlva az emberek?

Tovább olvasom

Tavaszi tekercs kisokos

2024. 04. 16.

A tavasz mindig megnyitja a kapukat a gasztronómiai kísérletezés előtt! Jól jönne egy kisokos valamilyen újdonsághoz? Mit szólnál a tavaszi tekercshez? Ha csak egy cikket olvasol el ma a témában, akkor ez legyen az!

Tovább olvasom

Ismerd meg az ANKARSRUM tésztanyújtó és vágó fejrész szettjét

2024. 04. 15.

Ha valaha is kíváncsi voltál arra, hogy milyen érzés lenne saját kezűleg elkészíteni az éttermekben kóstolt finom tésztákat, most itt a lehetőség, hogy felfedezd a házi tésztakészítés varázsát az ANKARSRUM tésztanyújtó és vágó fejrész szettel.

Tovább olvasom

Házi ravioli spenóttal és ricottával

2024. 04. 08.

Ha szereted az ízletes házi tésztákat, akkor ez a recept a te kedvenced lesz. A tészta elkészítése és a töltelék összeállítása egyszerű, és a végeredmény valóban káprázatos ízorgia lesz az egész családnak. Próbáld ki te is!

Tovább olvasom

Mi került az asztalra az ókori lakomákon?

2024. 04. 05.

Ha lenne lehetőséged visszamenni a múltba, akkor mit néznél meg szívesen? Visszarepítünk most kicsit az ókorba: betekintést nyerhetsz az ókori Egyiptom, Róma és Görögország csodálatos gasztrovilágába.

Tovább olvasom

Konfitálás

2024. 03. 28.

Ahogy arról egy korábbi cikkünkben is olvashattál, a konfitálás egy olyan konyhai technológia, amely az ételek hőkezelése mellett az azt követő tároláshoz is kapcsolódik. Ha esetleg lemaradtál erről szóló bejegyzésünkről, vagy csak mélyítenéd a tudásod a témában, mindenképpen olvass tovább!

Tovább olvasom

Legnépszerűbb bejegyzések

Kipróbáltuk: REENCLE otthoni komposztáló

2023. 11. 01.

Összehasonlítottuk a vadonatúj REENCLE komposztálót a SAGE hasonló gépével és egyéb kültéri/beltéri komposztálási módszerekkel. A gép nem olcsó - vajon megéri az árát?

Tovább olvasom

Mi az a blansírozás és hogyan kell csinálni?

2022. 04. 12.

Ismerjük, hallunk róla, de nem tudunk róla mindent. Ismerjük meg, mit jelent a blansírozás.

Tovább olvasom

Év végi nyitvatartásunk és munkarendünk

2023. 11. 22.

Fontos információk az év végi nyitvatartással kapcsolatban! 

A következőkben összefoglaljuk, hogyan dolgozzuk fel az év vége felé leadott rendeléseket.

Tovább olvasom

Növényi tej készítése otthon Vegan Milkerrel

2023. 05. 30.

A növényi tejek növekvő népszerűsége miatt ma már sokan szeretnének otthon is növényi italokat készíteni. De vajon van erre lehetőség? Érdemes növényi tejet készíteni házilag? Ennek járunk utána!

Tovább olvasom

Halászlé passzírozás, ahogy még nem látta!

2016. 11. 14.

A halászlé a világ minden kontinensén, Európában és Magyarországon egyaránt közismert. Az ízesítés eltérő, a felhasznált konyhai eszközök viszont megegyeznek. Gépeinkből válogattunk!

Tovább olvasom

Konfitálás: hogyan és miért csináld?

2022. 09. 14.

Ismerd meg a francia konyha kifinomult technikáját a konfitálás révén. Na de hogy mit is jelent ez pontosan? Blogcikkünkben kiderül, olvass utána!

Tovább olvasom

Keresés a blogban