TRE SPADE BT kézi paradicsompasszírozó
Gyártó: FACEM - TRE SPADE • Cikkszám: F10200/E
Jótállás (cégek és szervezetek): 1 év •Jótállás (fogyasztók): 1 év • Származási ország: Olaszország • VTSZ szám: 82100000 • EAN kód: 8024779002258
Vásárlóink véleménye:
5 pont 2 értékelés alapján
Termékleírás
Tre Spade BT kézi paradicsompasszírozó
Azoknak ajánljuk, akik szeretnének végre egy masszív és terhelhető paradicsom darálót venni. A termék Olaszországban készül és nagyon robusztus, használata pedig nagyon egyszerű. A szárazanyagot a csiga legvégén adja ki a passzírozó, a héjat és a magokat is. A tiszta paradicsomlé pedig a szitán keresztül jön ki. A passzírozás erőssége nem állítható, az gyárilag van paradicsom passzírozáshoz optimálisan méretezve!
BPA mentes anyagokból készült
Megerősített alumínium szerkezet és csiga
Perforált szita 1.5mm lyukátmérővel - ónozott fém
Műanyag adagoló és gyűjtő tálca
Leszorító csavar (max. 40 mm asztallapra)
Behelyezhető légyűjtő edény max. 70mm magas (nem alaptartozék!)
Könnyen tisztítható (nem mosogatógépben)
Kattintson ide a további rendelhető kiegészítőkért!
Paraméterek
Szélesség |
|
290 mm |
Mélység |
|
235 mm |
Magasság |
|
380 mm |
Nettó súly |
|
1.5 kg |
Kapcsolódó dokumentumok
Ajánljuk hozzá
Ónozott szita TRE SPADE BT kézi paradicsom passzírozóhoz 1.5mm
8.636 HUF(6.800 HUF + ÁFA)
LOUIS TELLIER N3047 lekvár tölcsér
6.858 HUF(5.400 HUF + ÁFA)
LOUIS TELLIER paradicsom csumázó
2.032 HUF(1.600 HUF + ÁFA)
GAMMO GN 1/6 edény 65 mm mély
1.270 HUF(1.000 HUF + ÁFA)
GAMMO fazék fedővel 17 literes 28x28cm
21.844 HUF(17.200 HUF + ÁFA)
A termék gyártója
A három, egymást keresztező kard ("Tre Spade") először 1894-ben jelent meg motívumként egy olasz kávédarálón, amely az olasz kávékultúrával egy időben született. A kávédarálókat gyorsan követték a borsdarálók - amelyek a gyártó mai napig emblematikus termékei. A 20. század elején kitalált őrlő szerkezetnél nem találtak ki még jobbat, precízebben működőt és megbízhatóbbat.
Az őrlőfejek iránti nagy kereslet miatt gyár már a 20. század eleje óta saját fémmegmunkáló üzemmel rendelkezik, így házon belül készül a legtöbb olyan alkatrész, amelyekből a kereskedelmi forgalomba kerülő termékeiket összeállítják.
A Tre Spade különlegességei a húsfeldolgozáshoz köthető termékek, például a húsdarálók, hurkatöltők, és húskeverők, de egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a paradicsom passzírozók is. Ezeket a termékeket évtizedek óta gyártják a vásárlók nagy megelégedettségére, soha nem engedve annak a nyomásnak, hogy a termékek árát olcsó de alacsony minőségű alkatrészekkel nyomják le.
Termékeik közül érdemes külön kiemelni a Takaje vákuumcsomagolót is, mely a világon egyedülálló kialakításával nem csak zacskókból tudják kiszívni a levegőt, hanem közönséges befőttes üvegből is. Ez a termék is jó példa arra, hogy mi születhet abból, ha egy innovatív csapat saját múltjából építkezve remekművet alkot.
Vásárlói értékelések
A weboldalunkon csak olyan véleményeket osztunk meg, amelyeket valós vásárlók írtak meg. Közzétesszük a negatív véleményeket is és csak akkor moderáljuk őket, ha tartalmuk vagy stílusuk miatt feltétlenül szükséges. Részletes Értékelési és Moderálási Szabályzatunkat ezen az oldalon olvashatják el.
Címkék
Vásárlói kérdések
Ferenc 2022.08.03
Tiszteletem! Az lenne a kérdésem, ez a termék alkalmas e halászlé paszírozásra? Előre is köszönöm válaszát!
Tisztelt Ferenc! Ezt a típusú készüléket paradicsom passzírozására ajánljuk csak. Halászlére a KÉZI PASSZÍROZÓK kategórián belül található LOUIS TELLIER passzírozókat ajánljuk. Üdvözlettel, Ügyfélszolgálat
László 2021.09.14
Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy a készülék csak paradicsomra alkalmazható, vagy egyéb bogyós gyümölcsökre is? Lehet-e vele fekete szeder paszírozást végezni? Köszönettel: dr L. László
Sz. Andrásné 2021.08.24
Üdvözlöm.Érdeklődni szeretnék,hogy ehez a paradicsom darálóhoz van-e nagyobb méretű jukkal szitájuk?Amit gyárilag hozzá adtak túl kicsi,nehezen megy át rajta a paradicsomlé.
Kedves Andrásné! Gyárilag 1.5 mm-es szita jár mindenik passzírozóhoz, az a furat kifejezetten paradicsomhoz való. Létezik olyan paradicsom fajta, amely inkább húsosabb, alacsony a létartalma. Ilyenkor célszerű "vegyesen" adagolni: a húsosabbat (hosszúkás) a lédússal (kerek) felváltva, így a sűrűbb pépet a hígabb lé kivezeti. Nem létezik ehhez a kézi passzírozóhoz másik méretű szita. Üdvözlettel, Ügyfélszolgálat