gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

A 2023-as Host Milano szakkiállításon jártunk

2023. 10. 17.

A 2023-as Host Milano szakkiállításon jártunk

2023 október 13 és 17 között zajlott a 43. Host Milano Szakkiállítás, amely a vendéglátóipar egyik legkiemelkedőbb eseménye. A rendezvény minden második évben kerül megrendezésre az olaszországi Milánóban.

A világkiállítás a legújabb trendeket és újításokat mutatja be a vendéglátóipar számos területén, lehetőséget teremtve a szakmabelieknek és vállalkozóknak arra, hogy közelebbről megismerjék a legfrissebb fejlesztéseket és termékeket. A nagy számban képviselt nemzetközi gyártó a legújabb termékeit és változatos megoldásait mutatta be úgy az éttermi, szállodai mind a kávézóipar számára.
A termékek az alábbi témakörök szerint lettek csoportosítva: vendéglátóipari gépek és megoldások, pékipari-, pizzéria-, tésztagyártóipari berendezések, kávézóipari berendezések, fagylaltgépek, cukrászati berendezések, vendégtéri bútorok, vendéglátóipari teríték megoldások.
Az itt ismertetett technológiák, berendezések és kiegészítők ötleteket adtak a vendéglátóipar szakembereinek, hogyan modernizálják és fejlesszék üzletüket. A különféle innovatív megoldások egyben betekintést nyújtottak, milyen lesz a vendéglátás jövője.

Sammic - Host Milan 2023 - Gammo Europe

Csapatunk a GAMMO EUROPE Kft-vel régóta partneri kapcsolatban lévő gyártókat látogatta elsősorban körbe. Ilyenkor lehetőség nyílik egy élő, közvetlenebb kapcsolatépítésre.
Számos ötlet, javaslat kerül megosztásra, szakmai tapasztalatcsere történik. A személyes jelenlét ugyanakkor a gyártópartnerek és a viszonteladók közötti bízalmat erősíti.
Lehetőség van a még sorozatgyártásba nem került prototípusok megtekintésére, kielemzésére, valamint a hasonló termékekről való ügyfélvisszajelzések átbeszélésére.

Tre Spade - Host Milan 2023 - Gammo Europe

Az újdonságok mellett azt tapasztaltuk, mindenik gyártópartnerünk külön fókuszt helyez a klímaváltozásra, a fenntarthatósságra, környezetkímélőbb gyártásra és termékcsomagolásra.
A Covid kirobbanása utáni 3. évben pedig egyre több gyártó ismeri fel a személyes kapcsolattartás, a folyamatos párbeszéd fontosságát: "let's talk with our partners".

Maxima - Host Milan 2023 - Gammo Europe

Ezen gondolatok alapján mi is úgy látjuk, a Host Milano Szakkiállítás egy kihagyhatatlan rendezvény a vendéglátóipar szakemberei számára. Az aktuális információk, a legfrissebb trendek, innovációk megismerése mellett fontos a személyes kapcsolatépítés és az inspiráció is.

A Host Milanot 2025-ben sem hagyjuk ki.

Hasonló cikkeink a témában: