gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány: az üzleti stabilitás záloga

2024. 02. 19.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány: az üzleti stabilitás záloga

A Dun & Bradstreet neve sokak számára már önmagában is garancia a pénzügyi megbízhatóságra és üzleti stabilitásra. Ez a nemzetközi üzleti információszolgáltató és minősítő vállalat hosszú évtizedek óta az üzleti világ egyik meghatározó szereplője, és minősítéseik a vállalkozások számára nem csupán dicsőség, hanem komoly előnyt is jelentenek.

A cégünk számára is rendkívül nagy megtiszteltetés, hogy másodszor is a legstabilabb vállalkozások között szerepelhetünk a Dun & Bradstreet objektív minősítése alapján. Ez a tanúsítvány nem csupán papíron létezik; mögötte egy átfogó és folyamatosan visszamért módszertan áll, melyet nemzetközi szakértők alakítottak ki. Ezáltal a cégünk pénzügyi stabilitása és üzleti megbízhatósága egy olyan hitelesítést kapott, melynek jelentősége napról napra növekszik az üzleti világban.

A Dun & Bradstreet AAA Tanúsítvány, melyet cégünk elnyert, egyértelműen jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Ez az elismerés nem csupán a múltbeli teljesítményünket tükrözi, hanem jövőbeli kilátásainkat is megerősíti. Ez a minősítés ugyanis nemcsak a jelenlegi helyzetet veszi figyelembe, hanem előretekint, és felbecsüli, hogy milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy vállalkozás az elkövetkező egy évben.

Fontos kiemelni, hogy a Dun & Bradstreet minősítés nem csupán néhány adat alapján történik. A hivatalos források mellett számos más tényezőt is figyelembe vesznek, mint például a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, vagy akár a fizetési fegyelmességet. Ezáltal a minősítés valósághű és átfogó képet ad a vállalkozásról, segítve az üzleti partnereket a döntéshozatalban.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány tehát nem csupán egy dícséret, hanem egyértelmű előnyt jelent a piacon. Bizonyítja cégünk elkötelezettségét a pénzügyi stabilitás és az üzleti megbízhatóság iránt, továbbá megerősíti ügyfeleink, szállítóink és munkavállalóink felé azt az üzenetet, hogy cégünkkel hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatot építhetnek.

Ahogy a Dun & Bradstreet minősítés jelzi: jó úton járunk cégünk építésében és fejlesztésében, és a jövőben is stabil szereplője leszünk a piacnak.

Hasonló cikkeink a témában: