gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

A tökéletes ízek megőrzése télire: GAMMO aszalógépek segítségével

2023. 11. 08.

A tökéletes ízek megőrzése télire: GAMMO aszalógépek segítségével

Ahogy a naptár lapjai a hidegebb hónapok felé fordulnak, a friss gyümölcsök és zöldségek bősége kezd megcsappanni. De mi van, ha megőrizhetnénk a nyár ízeit a tél fagyos napjaira is? A GAMMO aszalógépekkel ez nemcsak lehetséges, hanem stílusos és hatékony is. Olvass tovább, és ismerd meg őket!

A 12 tálcás GAMMO aszalógép: tökéletes társ a mindennapokra

A GAMMO 12 tálcás aszalógép a praktikum és elegancia tökéletes kombinációját nyújtja. Az eszköz kiválóan alkalmas gyümölcsök, zöldségek, gombák és számos más élelmiszer alapanyag aszalására. A digitális vezérlőpanelnek köszönhetően az aszalás időtartama és hőmérséklete pontosan szabályozható. A beépített ventilátor egyenletes légáramlást biztosít, így az aszalás során az élelmiszerek minden tálcán egyenletesen száradnak.

A készülék alacsony zajszinten dolgozik. Ennek köszönhetően akár éjszaka is működhet, zavarás nélkül. A rozsdamentes felületeknek köszönhetően könnyen és gyorsan tisztítható.

A 16 tálcás GAMMO aszalógép: a nagyobb igények kielégítésére

A 16 tálcás változat minden olyan tulajdonsággal is rendelkezik, mint a kisebb testvére. Nagyobb kapacitásával ideális választás azok számára, akik nagyobb mennyiségű termék aszalását tervezik. Több tálcájának köszönhetően egyszerre többféle gyümölcsöt vagy zöldséget is képes kezelni, ami időt takarít meg és növeli az otthoni aszalás hatékonyságát.

A rozsdamentes acélból készült aszalók mindkét modellje könnyen illeszkedik a modern konyhákba, és a digitális vezérlés segítségével a hőmérséklet és az aszalási idő beállítása egyszerű és pontos.

A 11 polcos GAMMO aszaló szekrény: a professzionális aszalás eszköze

Amikor a minőség és a mennyiség számít, a 11 polcos GAMMO aszaló szekrény válik az otthoni aszalás bajnokává. Ez a kondenzációs szárítási technológiát alkalmazó szekrény tökéletes megoldás azok számára, akik nagy mennyiségű gyümölcsöt, zöldséget vagy egyéb alapanyagot kívánnak aszalni. A készülék alacsony hőmérsékleten aszal, ennek köszönhetően az élelmiszerek íze, színe és tápanyagtartalma megmarad, energiatakarékos és hatékony működést mellett.

 

A téli hónapok nem kell, hogy a friss ízek hiányát jelentsék. A GAMMO aszalógépek széles választékával a nyári és őszi termés ízeit a hideg hónapokban is élvezhetjük. Mindegyik modell egyszerű kezelhetőségével, energiatakarékos működésével és a termékek ízének megőrzésével biztosítja, hogy otthonunkban is professzionális eredményt érhessünk el.

Válaszd a számodra legmegfelelőbb GAMMO aszalógépet, és varázsolj otthonodba egy szelet nyarat a tél közepén!

Hasonló cikkeink a témában:

Tuti tippek aszaláshoz

2018. 10. 26.

Tovább olvasom


Nevelj lassan, aszalj könnyen!

2018. 02. 08.

Tovább olvasom


Aszalással a kevesebb hulladékért!

2017. 10. 28.

Tovább olvasom


Új ATACAMA aszalógép család Olaszországból

2017. 06. 09.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink