gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Konyhai eszközök, amelyeket talán nem ismersz, pedig érdemes lenne kipróbálni őket

2023. 11. 10.

Konyhai eszközök, amelyeket talán nem ismersz, pedig érdemes lenne kipróbálni őket

Vegan Milker Classic – Növényi tej készítő

Szeretnél otthonod kényelmében friss, tápláló és természetes növényi tejet készíteni? Akkor a Vegan Milker Classic-ot Neked találták ki!

Ez a masszív kivitelű eszköz a növényi tej készítésének új dimenzióját nyitja meg előtted. Nem lesz másra szükséged, csak egy botmixerre, és a Vegan Milkerre, és pillanatok alatt elkészítheted kedvenc növényi alapú italaidat: legyen az kókusztej, zabtej, rizstej, szójatej, mandulatej, vagy bármilyen más növényi alapú tej. (A lépéseket a termék képgalériájában látható videóban is megnézheted.)

De mi teszi a Vegan Milkert ennyire különlegessé? Ez az egyetlen tejkészítő berendezés, amelyben egyszerre apríthatod, szűrheted és emulgeálhatod az összetevőket. A végeredmény? Egy krémesebb, simább növényi tej, amelynek elkészítése gyerekjáték. A legtöbb esetben mindössze 5 perc alatt élvezheted a tökéletes krémes textúrát.

A Vegan Milkerrel készült növényi tejben az alapanyag összes tápértéke és eredeti íze megmarad, ráadásul 5-ször táplálóbb, mint az ipari (dobozos) italok. Az őszi időszakban, amikor kiemelten fontos az egészségünk megőrzése és immunrendszerünk erősítése, ez az otthon készült, tápláló növényi tej igazi életmentő lehet.

Aszalógép

Szereted az aszalt gyümölcsöket és zöldségeket? Akkor szükséged van egy praktikus, rozsdamentes aszalógépre, amilyen a TRE SPADE Atacama Cube aszaló. Az elegáns kialakításának köszönhetően nem csak funkcionális, de esztétikailag is tökéletesen illeszkedik egy modern konyhába.

Kiválóan alkalmas zöldségek, gyümölcsök, gombák, virágok, fűszernövények, gyógynövények, tészták, hús szeletek (jerky) aszalásához vagy szárításához. A digitális vezérlőpanelen könnyedén beállíthatod az aszalás idejét és hőmérsékletét, így mindig a tökéletes eredményt érheted el.

A beépített ventilátor gondoskodik arról, hogy az élelmiszerek egyenletesen száradjanak, így nem kell aggódnod a különböző vastagságú szeletek miatt. Ráadásul az alacsony zajszintnek köszönhetően akár éjszaka is használhatod, anélkül, hogy a működési zaj zavarna.

De miért is érdemes otthon aszalni? Az ősz a szezonális aszalt gyümölcsök ideje. Gazdagíthatják az étrendedet, hiszen ilyenkor kevesebb friss gyümölcsöt fogyasztunk, mint nyáron. Az otthon aszalt gyümölcsök könnyen hordozhatóak és csomagolhatóak, így remek társak lehetnek egy őszi kiránduláson is. Ráadásul hangulatosabb és költséghatékonyabb otthon elkészíteni az aszalt finomságokat, mint megvenni a zacskós, kész verziót.

Ha te is szeretnél egészséges és finom csemegéket készíteni otthon, akkor ez az aszalógép tökéletes választás lesz számodra!

Louis Tellier One Touch sajtreszelő

Szereted a sajtos fogásokat? Akkor ismerd meg a Louis Tellier One Touch sajtreszelőt, ami nem is csak a sajtok, de a dió és a csokoládé reszelésében is a segítségedre lesz. Ez a kompakt egykezes készülék praktikus gyűjtőtartállyal rendelkezik: a reszelés sosem volt még ennyire egyszerű és tiszta.

Legyen szó kemény sajtról, mint a parmezán, vagy lágy sajtokról, mint a trappista, ezzel a készülékkel pillanatok alatt elkészítheted a tökéletes reszeléket. Töltsd meg a készüléket sajtdarabkákkal vagy dióval, nyomd meg a Start gombot, és máris reszelhetsz közvetlenül a frissen tálalt ételekre vagy a gyűjtőedénybe. A csomagban ráadásul 2 különböző tárcsát is találsz: egy finom és egy durva reszelőt, így minden ételhez a legmegfelelőbb állagot érheted el.

Tudjuk, mennyire macerás lehet a hagyományos sajtreszelők tisztítása, de ezzel a készülékkel ez a probléma a múlté. Könnyen szétszedhető és takarítható, ráadásul a gyűjtőtartály és a reszelőtárcsák mosogatógépben is moshatóak. Így nem csak időt, de energiát is spórolhatsz!

Az őszi időszakban a forró krémlevesek különösen népszerűek. Gondolj csak bele, milyen finom lehet egy sajtkrémleves vagy egy édesburgonya krémleves frissen reszelt sajttal a tetején! A One Touch sajtreszelővel nem fárad el a kezed reszelés közben, így könnyedén tudsz nagyobb mennyiségű ételekhez is sajtot reszelni.

Alligator hagymakockázó gyűjtőedénnyel

Szereted a friss hagymát az ételeidben, de a könnyeket már annyira nem, amik a szeletelés közben potyognak? Akkor most mutatunk neked egy eszközt, ami garantáltan könnymentessé teszi a konyhai munkát! Ismerd meg az Alligator hagyma kockázót!

Egy határozott mozdulattal átpréselt hagymából a kockák egyenesen az átlátszó gyűjtőedénybe kerülnek. Így nem csak időt spórolhatsz, de a könnyeiddel sem kell küzdened. A készülék könnyen használható és takarítható, így nem kell órákat töltened a konyhában a takarítással. A 6x6 mm-es kocka méret tökéletes a legtöbb ételhez, legyen az egy finom pörkölt vagy egy ízletes saláta. A rozsdamentes acél pengék garantálják a hosszú élettartamot, míg a műanyag keret, prés és gyűjtőedény pedig a könnyű használatot.

Az Alligator hagyma kockázóval garantáltan nem fogsz sírni a hagymától, így az őszi napokon is mosolyogva készítheted el a kedvenc ételeidet.

 

Egyetlen kattintással forradalmasíthatod a konyhai rutinodat! Nálunk olyan konyhai eszközöket találsz, amelyekkel gyerekjáték lehet az, ami korábban könnyeket jelentett (szó szerint). Fedezd fel a modern konyhai eszközök világát! Kattints, és változtasd meg konyhai rutinodat még ma!

Hasonló cikkeink a témában:

Ismerd meg a gyümölcscentrifugát!

2024. 03. 22.

Tovább olvasom


Nőnapi menü

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Gasztro Valentin-nap

2024. 02. 05.

Tovább olvasom


Formabontó karácsonyi ételek

2023. 12. 05.

Tovább olvasom


Szaloncukor házilag

2023. 12. 05.

Tovább olvasom