gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Gammo történetek: az egyszerűbb feladatoktól a nagy felelősségig

2024. 03. 27.

Gammo történetek: az egyszerűbb feladatoktól a nagy felelősségig

2024 júniusában lesz 9 éve, hogy rátaláltam a Gammo Europe Kft. álláshirdetésére. A leírás alapján biztos voltam abban, hogy itt szeretnék majd dolgozni. Az eredetileg megpályázott állás "raktáros/ügyfélszolgálatos" pozíció volt. Vendéglátó és szálloda szakos közgazdászként és 20 év logisztika területén eltöltött idő révén, úgy éreztem, itt megtalálom a helyemet.
Ez idővel így is lett, viszont első lépésként meg kellett győznöm a fejvadász hölgyet a telefonos interjú során arról, hogy ezt a pozíciót nekem találták ki.
Az első élő interjú egy kávézóban volt, ahol egy süti és kávé mellett meggyőzött az ügyvezető, hogy a Gammo csapatban a helyem.

Annyira jól sikerült az interjú, hogy azóta több különböző pozícióban is kipróbálhattam magam, és a rengeteg feladat teljesítése révén idén ügyvezető helyettes pozícióba kerültem. A legnagyobb élményem a Gammo-nál, hogy részt vehetek a cég folyamatos fejlődésében és növekedésben. Egyre több országban vagyunk jelen és ez jól meglátszik, hiszen az ügyfélszolgálatos csapat száma az elmúlt 10 év alatt 6 főre nőtt.

Egyik pozitív élményem idén, hogy az irodába bejött egy vásárló tört magyarral és félénken próbált érdeklődni. Amikor megkérdeztem, milyen nyelven szeretne kommunikálni, a válasz az volt, hogy szerbül. Rögtön tudtam szólni egyik kollégámnak, aki ugyan a horvát ügyfélszolgálaton dolgozik, de megértve a hölgyet tudott segíteni a rendelés leadásban.
A másik pozitív élményem, hogy a panaszkezelések során egyre több olyan visszajelzést is kapok, hogy a Gammonál korrekt az ügyintézés.

A munkába legfőképpen kerékpárral járok, amely igencsak sok kollégámnak felkeltette a figyelmét. Sokan rájöttek arra, hogy kerékpárral szinte bárhonnan lehet munkába járni - úgy a város különböző kerületeiből, mind akár az aglomerációból.
A cég által tavaly óta rendelkezésre áll két elektromos bringa is ha valaki messzebbről járna be, vagy csak szeretne könnyebb tekerés mellett munkába járni.

Ebben az évben tervezzük pár kollégával, hogy egy nap alatt körbetekerjük a Balatont. Remélem, erről majd egy újabb blogban számolhatok be.

Hasonló cikkeink a témában:

Gammo történetek: a szállítótól a logisztikai vezetőig

2024. 03. 19.

Tovább olvasom


Gammo történetek: ügyfélszolgálat és zenekar

2024. 03. 11.

Tovább olvasom


Gammo történetek: a kezdetek

2024. 02. 29.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink