gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Ha szereted a praktikus megoldásokat, ez tetszeni fog: okos kert (nem csak kertes házhoz)

2023. 04. 14.

Ha szereted a praktikus megoldásokat, ez tetszeni fog: okos kert (nem csak kertes házhoz)

Mi az az okos kert?

Az innováció és a technológia találkozásából csodálatos dolgok születnek. Kitűnő példák erre az okos kertek is: azok a minikertek, amelyek segítségével különösebb tapasztalat nélkül tud bárki, bárhol egészséges és finom fűszernövényeket, ehető virágokat és bébizöldségeket termeszteni.

 

Az okos kertek lényegében apró beltéri növényi kertek. Számtalan különböző növényfélét lehet bennük termeszteni – egyszerű és praktikus módon!

 

Mit kell tudni az okos kertekről?

Tulajdonképpen intelligens virágládákról van szó. Neked semmi más dolgod nincs velük, csak a tartályt feltölteni vízzel (2 litert is be tudnak fogadni!), belehelyezni a növénykapszulákat (vagy másnéven: magpatronokat), és türelmesen kivárni a betakarítás idejét.

 

Minden más feladatot önállóan ellát az okos kert. Az öntöző funkciónak köszönhetően a növények nem maradnak víz nélkül.

 

A speciális LED rendszer pedig gondoskodik az egyenletes fényről, ami a növekedéshez és az éréshez szükséges (mindezt alacsony energiafelhasználással). 

 

A rendszer két világítóoszlopból áll, amelyek egymástól függetlenül is működnek, így tudnak igazodni a különböző növényméretekhez és a különböző növénynövekedési sebességekhez is.

 

A rendszer automatikusan állítja a LED fényerejét a természetes fény mennyiségétől függően. A különleges technológia emellett ráadásul arra is figyel, hogy a világítás 16 órán keresztül legyen bekapcsolva, amit 8 óra kikapcsolt állapot követ: így imitálja a természetes, 24 órás fényciklust. Ennek köszönhetően akár természetes fény nélkül is tökéletesen működik, és termést hoz az okos kert

 

Minden okos kerthez - 4 db Lingot® mag csomag (kakukkfű, édes bazsalikom, fodros petrezselyem, metélőhagyma-snidling) tartozik!

Az okos kertek tulajdonságai

A Véritable Smart okos kertek saját tömege mindössze nettó másfél kilogramm (magvak és víz nélkül): valóban mini kertekről van szó, amelyek kis helyen is elférnek – mégis gazdag termést hoznak.

 

Önellátó

Az már az eddigiekből is biztosan kiderült, hogy az okos kertek önellátóak. 

 

Automatikusan gondoskodnak az öntözésről, a megfelelő mennyiségű fényről, a tápanyagok biztosításáról. 

 

Amint sikeresen telepítetted az okos kerted, akár el is utazhatsz, a kert majd tudja a dolgát. A víztartály három hétig is el tudja látni a növényeket megfelelő mennyiségű vízzel. A képlet tehát egyszerű: a háromhetes nyaralás előtt telepíted a kertet, feltöltöd a tartályt vízzel – majd az utazásból hazaérve nincs más dolgod, mint betakarítani a termést!
(P.S.: ha a nyaralás előtt már kifejlődtek a növényeid, számolj azzal, hogy a teljes vízmennyiség már csak 1.5-2 hétre lesz elegendő.)

 

Hatékony

Az okos kert a rá jellemző egyedi technológiának köszönhetően a különböző növénytípusoknak is egyidejűleg biztosít tökéletes életfeltételeket – a termés minden esetben minőségi és bőséges lesz.

 

A Véritable® Lingot® növénykapszulák összetétele egyedi, és mindegyikük tartalmazza a szükséges bio magokat, a szerves talajt, és a nélkülözhetetlen tápanyagokat.

 

Számtalan különböző növényfajtából választhatsz: kattints ide, és nézd meg a kínálatot!

 

Mi tartozik hozzá egy okos kerthez?

Rendelj tőlünk Véritable Smart White okos kertet vagy Véritable Smart Copper okos kertet – válaszd azt a design-t, amelyik jobban illik hozzád és az otthonodhoz!

 

Minden okos kerthez - 4 db Lingot® mag csomag (kakukkfű, édes bazsalikom, fodros petrezselyem, metélőhagyma-snidling) tartozik! 

 

És bármikor rendelhetsz hozzá további növénykapszulákat:

 

 

Kattints ide, és rendelj még ma okos kertet, hogy minél hamarabb gyorsan, gördülékenyen és praktikusan tudj te is növényt termeszteni otthonodban!

 

Bárhol is laksz, bármennyi időd is van kertészkedni, ezzel gyerekjáték lesz az egész!

 

Ide kattintva pedig egy összeszerelési segédletet is láthatsz!

 

Ha szereted a praktikus megoldásokat, ez tetszeni fog!

Hasonló cikkeink a témában:

Tavaszi tekercs kisokos

2024. 04. 16.

Tovább olvasom


Konfitálás

2024. 03. 28.

Tovább olvasom


Tradicionális receptek modern felfogásban

2024. 01. 26.

Tovább olvasom


Formabontó karácsonyi ételek

2023. 12. 05.

Tovább olvasom


Hagyományos karácsonyi ételek

2023. 12. 05.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink