gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Hogyan válasszunk megfelelő gépet a kolbásztöltéshez?

2016. 02. 05.

Hogyan válasszunk megfelelő gépet a kolbásztöltéshez?

Ahhoz, hogy a kolbásztöltés igazi mestereivé váljunk, fontos megválaszolni néhány kulcskérdést. Vajon hurkát, kolbászt, esetleg disznósajtot és szalámit készítünk? Mindegyiknek megvan a maga csínja-bínja, és nem mindegyik töltőgép alkalmas mindegyik finomság tökéletes töltéséhez. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet és szempontot, hogy segítsünk eligazodni a konyhai gépek világában, és megtalálni a tökéletes kolbásztöltőt.

1. Töltőgép hosszú távra

A töltőgépet ne egy szezonra vásároljuk,hanem gondoljunk a későbbiekre, valamint arra hogy igyekezzünk minél több általunk előállított élelmiszert készíteni, ezzel is tudatosabb vásárlást és fogyasztást eszközölünk és csemetéinket egyszerűbben tudjuk befolyásolni ez által az étkezéssel kapcsolatos tudás megszerzésére. Javasoljuk az általunk forgalmazott Tre Spade és La Felsinea töltőgépeket, amelyek hideg és meleg töltelék töltésére egyaránt kiválóan alkalmasak.

2. Gyártói megbízhatóság és vásárlói visszajelzések

A töltőgép gyártójának ismerete, megbízhatósága és a gyártó, forgalmazó leinformálhatósága és az olvasott terméktapasztalatok és vélemények egyes közösségi oldalakon vagy a forgalmazó honlapján olvasható értékeléseknek nyugodt szívvel hihetünk! Az általunk forgalmazott töltőgépek kimagasló minőséget képviselnek és gyártói garanciát biztosítanak. Teljes alkatrészellátást biztosítunk vásárlóink számára, biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt termékekhez évek múlva is kap majd alkatrészeket.

3. Anyag, szerkezet és funkciók

A kolbásztöltő anyaga, szerkezete és funkciói alapján könnyebb dolgunk van, ha a rozsdamentes tartály kivehető, így könnyű vele a töltés és egyszerűen tisztítható. A két sebességű hajtással finoman adagolható a töltelék, de gyorsan vissza is húzható a dugattyú. Minden általunk forgalmazott hurka és kolbásztöltőnek szilikon tömítése van, így töltés közben nem folyik ki a dugattyú mellett a töltelék. Fontos még, hogy a készülék több sebességgel rendelkezzen a töltet keménysége és hőmérséklete miatt.

4. Befektetés a jövőbe

A kolbásztöltő ára sokak számára kritikus szempont, de ugye nem szeretne három év múlva újabb készüléket venni, mert széttört a műanyag henger, vagy nem zár a tömítés, esetleg a hajtókar fogai letörtek. A kolbásztöltő készülék vásárlása mindenféleképpen befektetés, nem egy szezonra vásárlunk!

Az igazi mesterek tudják, hogy a konyha a varázslat színtere, és a megfelelő eszközök nélkül a varázslat sosem lesz teljes. Legyen szó hurkáról, kolbászról vagy bármilyen egyedi kulináris alkotásról, a tökéletes kolbásztöltő a kulcs a csodálatos ízek és formák létrehozásához. 

Nézz szét kínálatunkban! Ha elbizonytalanodtál, keress bennünket bizalommal!
Ügyfélszolgálatunk szívesen segít a megfelelő kolbásztöltő kiválasztásában!

Hasonló cikkeink a témában:

Karácsonyi házikolbász készítése, Ankarsrum robotgéppel

2023. 12. 02.

Tovább olvasom


Kolbászrekordok, amikről még biztosan nem hallottál

2019. 02. 26.

Tovább olvasom


Bringával is lehet ám kolbászt tölteni!

2019. 01. 11.

Tovább olvasom


Itt a Nagy Disznótoros- és Kolbászfesztivál Ajánló!

2019. 01. 03.

Tovább olvasom


Mézeskalács helyett: karácsonyi csokis-fahéjas kolbász

2018. 12. 19.

Tovább olvasom